Våre kunder

Med en solid bakgrunn på 25 år og et bredt spekter av velprøvde og etablerte leveransemodeller, står vi klare til å støtte våre kunder med både standardiserte og skreddersydde løsninger for små og store behov. Vårt mål er å levere enkle, smarte og nyskapende forretningsløsninger, og vi setter stor pris på det nære samarbeidet vi har med våre kunder.

Her har vi gleden av å presentere et utvalg av våre kunder som består av selskaper i en rekke ulike bransjer som finans, økonomi, logistikk og varehandel:

 • Drytech

  Med lidenskap for natur og ernæring tilbyr Drytech god hjemmelaget Real Turmat som gir rask energi for å mestre utendørslivet.

 • Kraemer Maritime

  Kraemer Maritime leverer proviant og utstyr langs kysten. De er en del av Kræmer-konsernet som har drevet med skipsfart og handel i over hundre år.

 • Baker Hansen

  Med over 160 år bak seg og som stolt bærer av tittelen som landets første moderne storbakeri, frister Baker Hansen med et variert utvalg av ferske bakevarer i 36 butikker.

 • Bakeriet Mo i Rana

  Bakeriet Mo i Rana har vært i drift siden 1954, og leverer i dag ferske brød- og konditorvarer til egne utsalg og til dagligvarebutikker, hoteller og cafeer på hele Helgeland.

 • Jupiter System Partner

  Jupiter System Partner har siden 1999 løst kompliserte problemer for kunder i ulike bransjer, og leverer både standardiserte og tilpassede systemløsninger til offentlig og privat sektor.

Sertifisert Microsoft Partner

Vi er stolte Microsoft partnere og legger stolthet i vår kompetanse. Gjennom riktig forståelse og bruk av Microsoft sine produkter og tjenester hjelper vi kundene våre i deres digitale transformasjonsreise. Våre ansatte har blant annet viktige sertifiseringer som MB-800.